Важливо Волинь Новини

Лікарі розповіли про стан хлопця, якого збили у Луцьку на переході. Відео

15 річний хлопець, якого на пішохідному переході у Луцьку збила машина, перебуває у відділенні нейрохірургії, — розповів лікар приймального відділення обласної дитячої лікарні Ігор Тарасюк.

У хлопця попередньо діагностували закриту черепно-мозкову. У підлітка – короткочасна втрата пам’яті та запаморочення.

Аварія трапилася 26 березня на вулиці Конякіна. Хлопець переходив дорогу з молодшою сестрою. Легковик збив двох дітей, поруч з хлопцем була його молодша сестра, дівчина не травмувалася.

Водія автівки поліцейські перевірили на стан алкогольного сп’яніння. Слідчий Василь Перевознік, який працював на місці ДТП, каже, що водій був тверезий.

Підліток, якого збила машина на зебрі у Луцьку, перебуває у лікарніСуспільне Волинь

Водій автомобіля, який спричинив дорожньо-транспортну пригоду, Олександр пояснив, що дітей не побачив: “Їх машина закрила. Я, щоб уникнути зіткнення з машиною, об’їжджав її і побачив дітей вже. І по бордюрі як міг, так минав”.

Травма голови і втрата пам'яті: у Луцьку машина на переході збила підлітка, його ушпиталилиСуспільне Волинь

Речник Нацполіції Волині Олег Плазовський розповів, що транспортний засіб вилучили та помістили на арештмайданчик. За фактом слідчі розпочнуть кримінальне провадження за статтею 286 ККУ “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”. На разі триває перевірка.

Leave a Comment