Важливо Новини

Кому за роботу готові платити понад 100 тисяч гривень

Високі зарплати готові платити здебільшого топ-менеджерам та спеціалістам з елітної заміської нерухомості.

Підбірку відповідних вакансій підготувала robota.ua.

Product Manager у robota.ua

Онлайн-ресурс з пошуку роботи запрошує Product Manager у команду управління продуктом. Заробітна плата – 65-110 тис. грн. Очікування від кандидатів: глибокий досвід кастдеву та глибинних інтерв’ю; любов до чисел й аналізу даних; декілька років досвіду управління командою інженерів; англійська, достатня для спілкування з польськими колегами; досвід в Agile та Lean-практиках, особливо Scrum; стресостійкість; впевнене розуміння принципів роботи інтерактивних веб-додатків.

Керівник відділу закупівель

Компанія, великий трейдер зернових культур на вітчизняному та закордонному ринках збуту, запрошує у свою команду. Шукають кандидатів, які мають відповідний багаторічний досвід у закупівлі зернової продукції, вміють організувати не лише свій час, але й роботу підлеглих, вміють проводити ефективні та результативні переговори. Роботодавець пропонує зарплату 150 тис. грн.

Фінансовий директор

Міжнародний фінансово-юридичний холдинг оголошує конкурс на вакансію. Потрібні кандидати, які мають досвід роботи з компаніями-нерезидентами і офшорними юрисдикціями; що знаються на вимогах, які пред’являють банки, як працюють іноземні аудитори; Tax Planning & Compliance. Пропонують зарплату 80-150 тис. грн.

Головний архітектор у “Енергомашспецсталь”

Виробництво продукції енергетичного, машинобудівного, суднобудівного, металургійного напрямків відкриває вакансію. Зарплата – 84-140 тис. грн. Вимоги: вища освіта – промислове та цивільне будівництво, архітектура; професійні знання нормативної бази з проєктування; знання технології та методів проєктування; успішний досвід ведення великих проєктів від ідеї до введення в експлуатацію; портфоліо – обов’язково; готовність до переїзду в Краматорськ.

Спеціаліст з елітної заміської нерухомості, елітний рієлтор у LuxEstate Компанія, основною спеціалізацією якої є елітна і комерційна нерухомість, запрошує у свою команду фахівця. Зарплата – 50-250 тис. грн. Побажання до претендентів: навички переговорів і продажів; відповідальність, комунікабельність, активна життєва позиція; наявність автомобіля.

Leave a Comment