Важливо Волинь Новини

У пацієнтки після аналізу крові з’явилися гематоми: волинянка звернулася в поліцію

Мешканка Нововолинська звернулася в поліцію із заявою про халатність медичних працівників Нововолинської лікарні. Як розповідає жінка, після аналізу крові з вени, на її руці з’явилися гематоми.

В редакцію “БУГу” звернулася жителька міста та розповіла, що під час процедури відчула жахливий біль, ніби вену пробили декілька разів, а наступного дня її рука покрилася синцями.

“Тримала ватку, як і зазвичай, не вперше здаю аналізи. Ніби подряпина (невеличкий надріз, з якого виступає кров) лишилася після процедури. Та наступного ранку я прокинулася від жахливого болю. Ніби руку трамвай переїхав”, – розповідає жінка.

Після вихідних вона звернулася до головного лікаря зі скаргою на медсестру. Розповідає, що показала фото, де видно тілесні ушкодження.

“При першій розмові я попросила, аби мені відшкодували вартість крему та знеболюючі. Працювати я не можу, рука вічно ниє та болить. Більше тижня відповіді немає.Чому я маю терпіти біль, витрачати гроші на ліки та псувати нерви через людину, яка неякісно виконала свою роботу?

Мені кажуть, що я зарано прибрала ватку. Але тоді був би невеличкий синяк у зоні уколу, а не вся синя припухла рука”, – обурюється жінка.

Вона вирішила піти у поліцію та написала заяву, в якій вказала, що внаслідок халатності на руці з’явилися гематоми.

“Хочу, щоб працівники лікарні відповідально ставилися до роботи і відповідали за свої дії. Мені обіцяли дати відповідь з лікарні, якої я звісно не отримала”, – розповіла наостанок мешканка Нововолинська.

Leave a Comment