Важливо Волинь Новини

Мрії здійснено: як відбувалось вручення подарунків мешканцям луцького будинку престарілих

Вчора для мешканців Луцького геріатричного пансіонату був справжній день див: їм дарували подарунки та здійснили їхні мрії. До благодійної акції, яку організувала лучанка Анастасія Рудик, долучилася понад сотня людей не лише з України, а й із Франції та Німеччини. Серед благодійників були і народні депутати, власники компаній та підприємств.

Фото – 12 канал

Понад місяць для тих, хто живе у будинку престарілих, волонтери збирали кошти та подарунки, аби ніхто не залишився з невиконаною мрією. А вони були найрізноманітніші: від поїздки в Азербайджан до домашньої ковбаски або манго. Детальніше про це можна прочитати тут:

Лучан закликають здіснити мрії літніх людей з “будинку престарілих”

Організаторка благодійної акції влаштувала святковий різдвяний концерт, під час якого і роздали усі подарунки.

“Це був дуже хвиюючий день, я так переживала, емоції зашкалювали. Напевно через те, що до цього дня було дуже багато підготовки. Коли я зробила “скриню мрій” – я навіть собі не уявляла, наскільки це буде масштабний проект, тому що спочатку схематично все здавалось набагато простішим. Але коли я почала це втілювати в життя – я зрозуміла наскільки це складно, адже кожній людині треба все пояснити, розказати, це і фінансовий звіт, адже багато людей долучились грошима.”

Лише на “їстівні мрії” та смаколики для літніх людей було витрачено понад 13 тисяч гривень – розповідає волонтерка. Також спільними зусиллями небайдужих людей були здійснені і дороговартісні мрії, серед яких: поїздка в Азербайджан, телевізор, відпочинок у санаторії та ортопедичний матрац.

На саме свято завітало багато людей, у залі був аншлаг.

“Люди стояли і в залі, і поза ним, це дуже незвично. За два роки співпраці з пансіонатом я такого ще не бачила.”, – ділиться враженнями Настя.

До свята долучилися і діти із синдромом Дауна та вихованці англомовної школи “Шерлок”: вони співали, танцювали та власноруч зробили листівочки із побажаннями для кожного мешканця пансіонату.

А в кінці свята всі присутні заспівали разом колядку.

Gepostet von Stas Danilyuk am Donnerstag, 9. Januar 2020

Leave a Comment