Волинь Новини

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл відвідає Горохівщину

Як стало відомо, очільник Волинської єпархії ПЦУ запланував архієрейські візити в Горохівський деканат. Про це інформують на сайті Волинської єпархії Православної Церкви України.

Відтак, митрополит Луцький і Волинський Михаїл 27 вересня відвідає церкву Воздвиження чесного хреста Господнього у Ватині.

Згодом, третього жовтня митрополит побуває у церкві Святителя Миколая Чудотворця в Охлопові. Це буде перший візит владики в цю громаду.

Цього дня віряни села відзначають престольне свято і 30-річчя освячення Божого дому.

А третього жовтня митрополит побуває у церкві Святителя Миколая Чудотворця в Охлопові. Це буде перший візит владики в цю громаду з нагоди освячення престолу.

До слова, на сайті Волинської єпархії ПЦУ вказано, що очільники парафій Стефан Трефлер і Олег Крвавич запрошують усіх охочих розділити радість спільної молитви.

27 вересня, 10 год – церква Воздвиження чесного хреста Господнього с. Ватин (з нагоди престольного свята і 30-річчя освячення Божого дому);

3 жовтня, 10 год – церква Святителя Миколая Чудотворця с. Охлопів (перший візит владики, освячення престолу, день тезоіменитства настоятеля).

Leave a Comment