Волинь Новини

У місті на Волині привітали вчителів, бібліотекарів, музикантів з професійним святом. ФОТО.

Як стало відомо, у Народному домі «Просвіта»  відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня працівників освіти, Міжнародного Дня музики, Дня вихователя і Всеукраїнського Дня бібліотек.

Про це кореспондентам Район.Ковель повідомили у Ковельській районній раді.

У святковій залі зібралися представники районної та міської влади, педагогічні колективи району, вихователі, бібліотекарі, музиканти а також ветерани освітньої ниви.

З вітальним словом звернулися до присутніх голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак та голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен. Вони подякували освітянам за невтомну працю, великий талант, покликання сіяти мудрість і знання, любов до дітей і рідного краю.

 «Прийміть вітання від мене особисто, від депутатського корпусу районної ради з професійними святами. Ми шануємо вашу мудрість і наполегливість, професіоналізм і самовідданість. Вашими зусиллями, твориться майбутнє України. Хай у цей святковий день Ваші серця переповнює надія на процвітання української нації, паростки якої ви плекаєте своїм серцем і розумом», – зазначив В’ячеслав Шворак.

До слова, керівники району нагородили кращих працівників грамотами голови районної ради і голови райдержадміністрації.

Гарний, святковий настрій та дружню атмосферу подарували всім присутнім аматорські колективи Маневицької територіальної громади та Ковельський аматорський експериментальний театр-студія «10 ряд 10 місце».



Leave a Comment