Волинь Новини

На дорозі Рівне-Луцьк водії їдуть закритою смугою руху (відео)

На дорозі Рівне – Луцьк, на якій тривають ремонтні роботи, водії виїжджають на незавершену смугу руху, аби пришвидшити проїзд.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу “Рівне 1”.

На автодорозі Рівне – Луцьк тривають ремонтні роботи. У зв’язку з цим, одна смуга руху перекрита, іншою рухається транспорт.

Автовласники, всупереч здоровому глузду та безпеці, порушують правила дорожнього руху і виїжджають на незавершену смугу, аби не стояти в заторі на іншій частині дороги.

У кожного з водіїв є, на їхню думку, переконливий аргумент, аби виїхати на заборонену для руху смуху: хтось поспішає, хтось не бачить альтернативи, але всім “дуже треба”.

Дорожники встановлюють конуси та знаки, що вказують на ремонтні роботи та обмеження проїзду, проте недобросовісні водії об’їжджають їх або ж просто відсовують, звільняючи дорогу.

Будівельники розповідають, що були навіть випадки, коли автомобілісти намагалися наїхати на них. Неодноразово доводилося викликали поліцію. Проте водії продовжують порушувати, особливо ввечері, коли люди повертаються з роботи.

У службі автомобільних доріг у Рівненській області попереджають: у разі виникнення ДТП, особливо з потерпілими, рух смугою, закритою для руху, є обтяжуючою обставиною, яка вплине на рішення суду.

Leave a Comment