Волинь Новини

Поліція заявила про затримання одного з учасників перестрілки на автомийці в Луцьку. Фото

У Чернігівській області поліцейські й прикордонники затримали чоловіка, якого розшукували за справі про стрілянину в Луцьку.

Про це повідомляє пресслужба Чергінівської обласної поліції.

Як зазначає “НВ“, у відомстві заявили, що в пункті пропуску Сеньківка затримали 40-річного чоловіка, який причетний до стрілянини на автомийці в Луцьку, яка сталася понад два роки тому. Тоді загинула одна людина, двоє отримали травми.

За даними правоохоронців, до стрілянини в листопаді 2018 року було причетні 11 осіб, дев’ять з яких поліція області затримала. У вівторок, 20 липня затримали десятого підозрюваного.

Чоловікові інкримінують причетність до хуліганства. З ним зараз проводяться слідчі дії, після чого поліцейські Чернігівської області передадуть затриманого поліції Волинської області.

Досудове розслідування здійснюється за ознаками злочинів, передбачених ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) і ст. 15 (Замах на вчинення злочину) і ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Найсуворіше покарання за санкцією цих статей передбачає позбавлення волі на строк від десяти до 15 років або довічне позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Теракт на військовому аеродромі Луцька»: як діяли нацгвардійці? (ФОТО)

Нагадаємо: 5 листопада 2018 року в Луцьку на вулиці Набережній сталася стрілянина. В результаті одна людина загинула, ще двоє госпіталізовані. Поліція ввела в дію операцію із затримання озброєних злочинців.

За даними ЗМІ, група озброєних осіб зайшла в кафе автомийки під час обіду і напала на постраждалих. За наявними даними, нападники використовували вогнепальну зброю та ніж.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment