Важливо Волинь Новини

Яким буде вирок волинському екс-міліціонеру, який позбавив життя двох людей?

У Ківерцівському районному суді 21 липня, після майже семи годин розгляду справи колишньому очільнику карного розшуку Волині Геннадію Єпіфановичу, якого обвинувачують у вчиненні смертельної ДТП, продовжили термін тримання під вартою ще на 60 діб без права внесення застави.

На засіданні були присутні рідні та друзі загиблих у ДТП водія таксі Олега Мирошникова та пасажирки Софії Швець.

Колишньому очільнику карного розшуку Волині, продовжили термін тримання під вартоюСуспільне Волинь

Розгляд справи розпочався о 10:30. Адвокати обвинуваченого клопотали про проведення повторного слідчого експерименту і додаткових експертиз. Суддя Ківерцівського районного суду Олександр Костюкевич відмовився їх задовольнити.

Колишньому очільнику карного розшуку Волині, продовжили термін тримання під вартоюСуспільне Волинь

На засіданні дружина загиблого водія таксі Наталія Мирошникова і батьки та чоловік загиблої Софії Швець просили найвищої міри покарання для Геннадія Єпіфановича.

“Я визнаю, що я перевищив швидкість і визнаю, що був у нетверезому стані. Разом з тим, допитаний судом і засіданні лікар вказав, що даний стан алкогольного сп’яніння є легким і людина усвідомлює свої дії”, – сказав у виступі Єпіфанович.

Зі слів судді Олександра Костюкевича, 4 серпня 2021 року відбудеться продовження засідання, на якому обвинуваченому оголосять вирок.

Leave a Comment