Важливо Волинь Новини

Попередження для водіїв: на одній з доріг Волині ускладнений рух. ФОТО

Днями ремонтні роботи стартували на 7-кілометровому відтинку дороги на території Ратнівщини. Дорожники працюють у селі Гірники і рухаються у напрямку пункту-пропуску «Дома́нове» – «Мокрани» на українсько-білоруському кордоні.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області, пише ВолиньUA.

На відрізку понад 5 км уже позбулися шару зношеного дорожнього покриття і активно вкладають міцну основу зі щебенево-піщаної суміші, обробленої комплексним в’яжучим матеріалом. Потому буде влаштовано два шари асфальтобетонної суміші. Товщина нового дорожнього одягу сягатиме 37 см.

Ремонтні роботи на цьому об’єкті проводяться цілодобово.

Рух транспорту організовано в реверсному режимі.

До слова, на сьогодні це друга ділянка в області, що відновлюється за принципом «Design&Build» («Проєктуй-будуй» – одна компанія проєктує та будує).

Виконавець – ТОВ «ПБС».

Водночас ремонтуємо цей важливий для краю автошлях і на інших ділянках, зокрема Секунь – Ковель, Ковель – Воля Любитівська, Свидники – Переспа та по селищі Голоби.

Загалом на території Волині ремонтом охоплено близько 47 км автошляху М-19.

Відновлення потребує ще майже 72 км цієї важливої транспортної артерії. Аби найближчим часом зшити Волинь якісною автодорогою М-19 наразі проводимо тендер на ремонт ще 3,5 км автошляху, на інші понад 68 км виготовляємо проєктно-кошторисну документацію.

Leave a Comment