Новини

Стало відомо, з ким залишиться жити 14-річний школяр з Рівненщини, сім’я якого загинула у ДТП

Нагадаємо, страшна аварія сталася у поминальну неділю, 9 травня, біля села Колоденка Рівненського району.

Після зіткнення з іншим авто загинуло подружжя Вікторії та Андрія Герасимчуків зі Здолбунова, яке їхало на авто з кладовища Нове у Рівному після відвідання могил рідних.

Також ДТП забрала життя їхнього півторамісячного сина Тараса.

Живим залишився лише син Вікторії – 14-річний Максим, якого залишили у той день вдома.

Згодом з’явилася інформація про те, що начебто родина загиблих не підпускає до Максима його рідного батька Антона Виговського і навіть хоче позбавити його батьківських прав.Бо, мовляв, той не брав участі у житті сина.

А сам батько все це заперечував і скаржився, що Максима налаштовують проти нього через майно, яке залишилося сину у спадок від матері.

Радіо Трек поцікавився у Службі у справах дітей Рівненщини, якою буде подальша доля Максима, з ким він залишиться жити. Начальник Служби Віктор Марчук розповів:

У хлопчика є батько. Він юридично зобов’язаний забрати дитину.

Якщо син категорично проти цього, то батьку треба буде з ним налагоджувати контакт. Адже має бути врахована думка дитини щодо того, з ким вона хоче жити.

За словами Віктора Марчука, батько має сьогодні з’явитися у Здолбунівську службу у справах дітей, надати пояснення. Після обстеження його умов проживання стане відомо, чи зможе він забрати сина.

До слова, якщо батько не захоче забрати хлопчика, його попередять про відповідальність. Адже в такому разі вимушені будуть готувати документи на позбавлення його батьківських прав.

Leave a Comment