Волинь Новини

Жахлива ДТП за 80 кілометрів від Луцька: поліція повідомила обставини зіткнення. Фото, Відео

У ДТП біля Рівного загинула сім’я з обласного центру: батько, матір та немовля. У поліції розповіли деталі аварії за участі двох авто, що сталась 9-го травня у селі Колоденка на трасі Київ – Чоп.

Обставини ДТП

Аварія сталась орієнтовно о 16:40 на міжнародній трасі Київ – Чоп у селі Колоденка біля Рівного. Лобове зіткнення відбулось між легковиком Аudi А4 та мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter.

ДТП подробиці

“Попередньо, на зустрічну смугу виїхав водій легковика, там він зіткнувся із мікроавтобусом. Легковик їхав у напрямку Києва”, – каже речниця поліції області Марія Юстицька.

Чи перебували водії у стані сп’яніння – стане відомо за результатами судово-медичної експертизи. За фактом смертельної ДТП поліція почала розслідування.

Загинула сім’я

На місці події загинув 34-річний водій легковика та його півторамісячний син.

ДТП подробиці

Дружину забрали до лікарні, де діагностували закриту черепно-мозкову травму, політравму, мозкову кому, перелом стегна та перелом передпліччя. За кілька годин жінка померла.

Травмований водій буса

Mercedes-Benz Sprinter керував 30-річний водій із Закарпаття. Після ДТП його затисло у салоні, тож деблокували чоловіка рятувальники із допомогою спецобладнання.

У лікарні в нього діагностували політравму, закриту черепно-мозкову травму, множинні переломи. За словами Марії Юстицької, станом на 10 травня загрози його життю, зі слів медиків, немає.

Leave a Comment