Новини

“Буде, як у людей – циклон”: синоптики про погоду в Україні 15 квітня

У четвер, 15 квітня, можна сміливо відзначати середину весни. За прогнозами синоптиків, в Україні в цей день буде хмарна і багата на опади погода.

Синоптики прогнозують у західних областях вночі невеликий, вдень помірний дощ та мокрий сніг; температура вночі 1-6° тепла, вдень 3-8°, на високогір’ї Карпат протягом доби 0-5° морозу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації народного синоптика Наталки Діденко в мережі Facebook.

“15 квітня – середина весни! І хоча дехто плаче від такого пізнього снігу, все ж, погодьтеся, це не листопад. Середина весни обіллє українців дощами – циклон, фронти, всяке таке атмосферне). У західних областях, особливо ближче і навколо Карпат, все ж знову висока ймовірність – не побоюся цього слова – мокрого, дідько-дідько, снігу.

Температура повітря в четвер у більшості областей передбачається + 10 + 16 градусів. На Заході України + 2 + 8 градусів. У Києві 15-го квітня дощі радувати завжди спраглих додаткової вологи власників городів і дач, отже, і у нас буде, як у людей – циклон.

Хто дощу не зрадіє, купіть нові білі кросівки, стигле авокадо, нову сапа, яскраву поливайку для балконних квітів – словом, розбавте чимось хорошим сірі дощові хмари. Температура повітря в столиці очікується + 12, +13 градусів. Не сумуйте зі снігом, не переймайтесь через дощ, все буде так, як нам треба).”, – пише Наталка Діденко.

Leave a Comment