Важливо Волинь Новини

Дарій Зажицький втрапив у ДТП на орендованому авто та без посвідчення водія

Лучанин Дарій Зажицький, який потрапив у ДТП, на момент зіткнення перебував за кермом орендованого авто та без посвідчення водія.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо із власних джерел.

Нагадаємо, ДТП сталася сьогодні, 30 березня, близько 13:30 у Луцьку на проспекті Перемоги. За словами свідків, за кермом білого Chrysler 2015 року був саме лучанин Дарій Зажицький, якому вся країна збирала кошти на лікування лімфоми.

Як інформують очевидці, 22-річний водій допустив зіткнення з легковиком Audi 100.


Інформаційне агентство Волинські Новини з’ясувало, що автомобіль марки Chrysler, за кермом якого перебував лучанин, йому не належить – він був орендований подобово у луцькому автоцентрі «Детройт» терміном на чотири дні, але не на ім’я Дарія Зажицького, а на іншу особу.

До слова, оренда автомобіля Chrysler 200 в автоцентрі «Детройт» вартує 35 євро на дві доби, 30 євро – на 3-7 діб. У салоні транспортного засобу є мультимедіа, кондиціонер тощо.

Водночас, після зіткнення водіям обох транспортних засобів вдалося дійти згоди на місці, утім, з власних джерел журналістам стало відомо, що 22-річний чоловік перебував за кермом без посвідчення водія.

Читати ще: Відповідальність благодійності. Як одна луцька історія змусила багатьох переосмислити збір коштів на допомогу

Нагадаємо, нещодавно Дарій Зажицький «засвітився» у скандалі – хлопець, який ще у листопаді збирав кошти на операцію в Туреччині, полетів на відпочинок на елітний курорт в Домінікані.

Leave a Comment