Новини

Підпалив магазин і хату і пішов стріляти людей: зловмисник налякав мешканців (ВІДЕО)

У селі Новоданилівка Пологівського району Запорізької області 52-річний чоловік облив бензином і підпалив сільський магазин. А о 7:50 у сусідньому селі Мала Токмачка аналогічним способом здійснив підпал одного з приватних будинків. Коли мешканці хати вибігли на вулицю – зловмисник постріляв їх з мисливської рушниці.

Потерпілих – 82-річного чоловіка та 57-річну жінку – з численними тілесними ушкодженнями медики “швидкої” госпіталізували. Зловмисник затриманий, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

“Підпаливши магазин, чоловік пішов. Вогнем пошкоджено частину будівлі. Коли зловмисник підпалив хату – налякані власники вибігли на подвір’я. Між пенсіонерами та фігурантом злочину виник словесний конфлікт. Останній декілька разів вистрілив із мисливської рушниці в бік своїх опонентів”, – розповіли у поліції.

Аби вийти на зловмисника, оперативники обійшли будинки, магазини, опитали потерпілих, встановили свідків та очевидців, переглянули відео з камер спостереження. Зловмисником виявився мешканець села Новоданилівка. Його авто знайшли в піщаному кар’єрі неподалік села. Згодом розшукали і його. Рушницю, з якої стріляв, відправили на експертизу.

Зловмиснику повідомили про підозру у злочинах. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Leave a Comment