Важливо Волинь Новини

У Луцькій міській лікарні в одному кабінеті травмпункт, приймальне відділення і тестування на СОVID

У Луцькій міській лікарні в одній черзі чекають на приймальне відділення, до травмпункту та здати свої тести на коронавірус.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Максим Воскресенський

Подаємо допис без змін:

“Моїй бабусі 83 роки і я переживаю за її здоров’я, а тому намагаюсь при перших симптомах переконувати її здавати аналізи. І ось з’явилися болі у серці та кашель. Ми відразу завітали до нашого сімейного лікаря. Він направив бабусю на рентген.

Сьогодні о 8 ранку їдемо на рентген. Все супер…робимо, отримуємо роздруківку і виходимо з лікарні. Відразу на дворі бабуся втрачає свідомість. Прямо біля входу…на щастя підбігли двоє перехожих та допомогли її на руках занести всередину.
Реакція лікарів, що бачать як троє людей несуть старшу жінку без свідомості… «То шо ви її несете, беріть каталку», при тому жоден навіть не зупинився.
Вже лікаря, що проходить повз я питаю «А де у вас ті каталки», лікар «у приймальному відділенні», я «а де це?», лікар «та там» і показує пальцем куди йти.
Оскільки немає ні від кого ніякої реакції, я біжу в напрямку, де мала бути каталка, в той час як бабуся без свідомості залишилася з невідомими мені людьми, що допомогли її принести.
Пробігаю по коридору, знаходжу візок, біжу з ним назад. Ситуація там не змінилася. Бабуся, яка вже почала рухатись, і лікарі, що проходять повз. На щастя жіночка, що я так розумію чергує біля входу, каже «вези її в приймальне».
Везу…черга … заходжу… Далі дівчата з приймального відділення, яким хочеться лише подякувати, прийняли, виміряли тиск, зробили кардіограму і загалом почали професійно та швидко з‘ясовувати причину втрати свідомості. Мене ж попросили вийти в коридор. Виходжу і починаю задумуватися, а чому тут така черга. Виявляється під 104 кабінетом чекають одночасно:
1. Приймальне відділення.
2. Травмпункт.
3. І шо самий, вибачте «піздєц», мазки ПЛР.
І це все біля ОДНОГО кабінету…. Біля входу звісно хто як: хто в масці, хто без. Спробував зробити зауваження чоловіку. Був посланий з коментарем «я вже всеодно хворий». І от фінал… як у приймальному відділенні, де травмпункт і купа людей з підвищеним ризиком захворіти на ковід, як і моя бабуся, якій 83 роки, можуть брати мазки плр???
Ну от скажіть мені, як ми маємо подолати коронавірус???
П.с. Дякуючи приймальному відділенню, де не лише обстежили, але й зробили ін’єкцію для стабілізації тиску, бабуся вже вдома”, – йдеться у дописі

Leave a Comment