Новини

8-річну модель і її “хлопця” заблокували, а дідуся дівчинки знайшли у Верховній Раді

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба повідомив про блокування акаунтів “юних блогерів”, які демонстрували свій роман, в мережі LIKEE.

Раніше Микола Кулеба заявив, що поведінка 8-річної дівчинки і 13-річного хлопця може негативно вплинути на багатомільйонну аудиторію інших дітей. Про блокування акаунтів Кулеба повідомив на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

 

Паша і Мілана, фото з Instagram

Паша і Мілана, фото з Instagram

 

 

“Надзвичайно важливо, щоб соціальні мережі свідомо ставилися до контенту, який в них поширюється, зокрема контенту за участі дітей. Після інциденту, який набув резонансу, акаунти «юних блогерів» в мережі LIKEE заблоковано.”, – повідомив Кулеба.Микола Кулеба

 

Микола Кулеба повідомив, що надійшло повідомлення від офіційного представника мережі і вони обурені таким контентом. Варто зауважити, що раніше з’явилася інформація про те, що дідусь дівчинки працює у Верховній Раді.

“Вважаю, що всі соціальні мережі, якими користуються діти, мають ретельніше ставитися до того контенту, який в них є. Адже діти дуже чутливі, і деструктивний контент має на них сильний вплив.”, – написав він.Микола Кулеба

 

 

Скріншот: facebook.com/KulebaMykola

Скріншот: facebook.com/KulebaMykola

 

 

 

 

Leave a Comment