Волинь Новини

Луцький мер кличе підприємців Центрального ринку на зустріч

Луцький міський голова Ігор Поліщук заявив, що у міськраді не планують продовжувати демонтаж кіосків Центрального ринку з 15 березня. Він запросив ініціативну групу підприємців ринку на зустріч, щоб знайти компромісне рішення.

Про це стало відомо з відео із традиційними підсумками тижня, яке мер оприлюднив на свій сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, у лютому департамент муніципальної варти заявляв, що до 15 березня 2021 року шість підприємців ринку «Центральний» повинні добровільно демонтувати свої торговельні кіоски на вулиці Замковій. У разі нездійснення власниками тимчасових споруд добровільного демонтажу, муніципали пообіцяли вдатися до примусового знесення кіосків.

«Хочу сказати, що з 15 березня демонтаж не буде продовжуватися. Поки що ми не плануємо продовжувати демонтаж кіосків. Я запрошую ініціативну групу підприємців Центрального ринку на зустріч для того, щоб ми обговорили, як будемо діяти у подальшому, як будемо виходити з цієї ситуації», – сказав міський голова.

«Напишіть мені, будь ласка, в месенджер, ми з вами домовимося про зустріч. Переконаний, що зі свого боку ми зробимо все, щоб у діалозі, в нормальній конструктивній розмові досягнути розумного компромісу, який задовільнить і підприємців, і місто, і дозволить вийти із цієї ситуації із найменшими втратами для усіх сторін», – додав Ігор Поліщук.

Leave a Comment