Волинь Новини

На ділянці дороги «Рівне-Луцьк» водії самостійно відкрили смугу відремонтованої дороги

На ділянці дороги «Рівне-Луцьк», від Обарова до Рівного водії самостійно відкрили смугу відремонтованої дороги, яку ще не здали в експлуатацію.

Про це повідомляє Рівне Вечірнє.

Від так званого Азотівського кільця до Рівного водії їздять новою доргою, оскільки стара вкрита глибокими ямами. Нову смугу ще не здали в експлуатацію, тому водії фактично змушені порушувати правила дорожнього руху.

«На цій ділянці дороги жахливий стан покриття, і рух нерегульований взагалі», – повідомив водій Олег Антонюк.

Відремонтовану смугу дорожники відкриють, коли повністю її облаштують і зможуть гарантувати безпеку. Про це розповів речник Служби автомобільних доріг Дмитро Леонтіюк:

«Цей тип покриття – він боїться не стільки руху, скільки обробки протиожеледними матеріалами і частих переходів через нуль. Якби відкрили рух паралельною смугою на початку зимового сезону, то нова дорога була такою, а, можливо, навіть і гіршою, ніж стара», – каже Дмитро Леонтіюк.

На старій смузі найближчим часом обіцяють провести «ямковий ремонт». Капітальний ремонт траси відновлять, коли три дні поспіль середня добова температура сягатиме позначки +10, пояснив речник Служби автодоріг області.

 

Leave a Comment