Важливо Волинь Новини

Волинський національний університеті імені Лесі Українки – на 25 місці у світовому рейтингу

Волинський національний університеті імені Лесі Українки – на 25 місці у світовому рейтингу впливовості з-поміж 249 закладів вищої освіти України за версією Academic Influence.

Про це повідомили на сайті вишу, – інформує Таблоїд Волині. 

Рейтинг впливовості ЗВО формується за спеціально розробленою інноваційною та неупередженою технологією ранжування InfluenceRanking, яка висвітлює досягнення провідних установ і науковців у всьому світі. Згідно з InfluenceRanking вища освіта – це ідеї та люди, які їх просувають. Отже, впливовість університету оцінюється через гідних уваги людей, які працюють у ньому і зробили значний внесок у певній галузі.

Технологія визначає людей та установи на основі записів про них в Інтернеті на 15 різних мовах; аналізує сукупність наукових й академічних цитат із баз даних, зокрема з вікіпедії та Crossref; здійснює оцінку посилань й іншу семантичну інформацію, що міститься в цих базах даних, і порівнює її з іншими джерелами інформації – періодичними виданнями, журналами та глобальними ЗМІ.

Отже, для рейтингу закладів вищої освіти найкращий університет – той, що має потужні прогресивні кафедри, відомих учених і випускників.

Leave a Comment