Новини

Яким фахівцям готові платити більше 100 тис. грн

Системним адміністраторам, бортінженерам, девелоперам та піарникам пропонують заробітну плату понад 100 тис. грн.

Про це повідомляє Волинь 24 з посиланням на аналітиків robota.ua.

Системний адміністратор в Calloption

Міжнародна фінансова IT-компанія шукає фахівця з системного адміністрування веб-проєктів. Пропонується заробітна плата у розмірі 112 тис. грн. Шукають спеціаліста з: навичками адміністрування Linux на високому рівні; досвідом роботи з високонавантаженими веб-проєктами з використанням nginx + PHP-FPM та Haproxy; досвідом використання/адміністрування MySQL/PostgreSQL.

Бортінженер (стажист) Мі-8 (17) в “Українські вертольоти”

Авіакомпанія проводить відбір на конкурсній основі. Заробітна плата – 120 тис. грн. Вимоги: середня освіта за спеціальністю “Технік/механік авіаційний з експлуатації повітряних суден/систем ПС” або вища освіта за спеціальністю “Інженер з технічного обслуговування повітряних суден та авіаційних двигунів”; досвід роботи за спеціальністю; загальний наліт на повітряних суднах на посаді бортінженера від 100 годин.

IoT Engineers/Leads/Developers в IOT Web Lab

IT-компанія шукає співробітника на віддалену роботу. Вимоги до кандидатів: досвід роботи з проєктами високочастотного виявлення (робота з частотою RFID); вища освіта – математика, інформатика; 12+ років досвіду; вільне володіння англійською/російською мовами. Роботодавець пропонує зарплату 280 тис. грн.

PR-менеджер з досвідом в юридичній сфері або B2B в PravoSud

Платформа для пошуку та аналізу судової практики відкриває вакансію. Вимоги до претендентів: досвід роботи в PR і комунікаціях від 2 років; досвід роботи з міжнародним ринком ЗМІ; досвід роботи в юриспруденції або схожих галузях; знання основних digital-каналів комунікації; вміння писати цікаві бізнес-тексти; вільна усна та письмова англійська; високі комунікативні навички; захопленість рекламою та маркетингом; активна життєва позиція; робота з лідерами думок. Заробітна плата – 300 тис. грн.

Leave a Comment