Волинь Новини

Поряд із Луцьком продають гектар землі за 6 мільйонів гривень

У Струмівці Луцького району продають з аукціону земельну ділянку площею 1.0310 га. Початкова вартість 5 мільйонів 810 тисяч гривень.

Про це «ВолиньUA» стало відомо зі сайту «СЕТАМ».

У селі Струміка, що під Луцьком, виставили на продаж земельну ділянку площею 1 га, яка призначена для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Ділянка знаходиться територіально в мікрорайоні Дубнівський, що у Луцьку.

Поруч розташовані гаражні кооперативи, дачний масив Дубнівський та мікрорайони новозбудованих житлових будинків. Форма – наближена до прямокутної. Характер навколишньої забудови – сільськогосподарські угіддя, житлова забудова. Транспортна доступність ділянки – дороги місцевого значення. Оцінювана земельна ділянка забудована, на ній розташований житловий комплекс та недобудовані житлові будівлі.

Початкова ціна: 5 мільйонів 810 тисяч гривень, дата проведення аукціону: 9 Грудня 2020 року, о 09:00 годині.

Правовий режим земельної ділянки земельна ділянка належить боржнику на підставі державного акту про право власності на земельну ділянку серії ЯД №273070 від 29.12.2006, що виданий Луцьким районним відділом земельних ресурсів

  

Leave a Comment