Новини

Жорстоке вбивство музиканта: двоє чоловіків на уроці музики задушили свою жертву заради грошей і квартир

У Київській області затримано підозрюваних у вбивстві музиканта. Затриманими є двоє чоловіків 1985 та 1989 років народження. 

Їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 6 п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України. У суді сторона обвинувачення наполягатиме на взятті під варту. У разі доведення провини чоловікам загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі, повідомили у пресслужбі Київської міської прокуратури.

Участь у спецоперації брали поліцейські та оперативниками управління карного розшуку Печерського УП та Управління стратегічних розслідувань ГУ НП в Київській області.

За версією правоохоронців, чоловіки вбили самотнього 65-річного музиканта для заволодіння його майном, а саме грошима, двома квартирами та іншими матеріальними цінностями.

Вбивство сталося 22 листопада цього року у квартирі померлого, коли той давав уроки музики. На нього накинулись, побили й задушили. Потім підозрювані забрали документи на квартири, а тіло чоловіка обмотали поліетиленовими пакетами, ковдрою, картоном та іншими речами, та вивезли до одного з гаражних кооперативів у Київській області. Там, у підвальному приміщенні, нападники мали намір сховати тіло, заливши бетоном.

Раніше повідомлялося, що У Києві безвісти зник відомий музикант і аранжувальник Олександр Дерев’янко. Востаннє його бачили в неділю 22 листопада близько 14:20 в лікарні №15 Подільського району за адресою Кирилівська, 107. До лікарні його доправила швидка з розбитою губою і підозрою на черепно-мозкову травму. З лікарні він пішов у невідомому напрямку та додому не повернувся.

Leave a Comment