Волинь Новини

У районі на Волині відбуваються зйомки фільму «Шлях поколінь»

На Волині відбуваються зйомки фільму «Шлях поколінь» про історію боротьби українського народу від Другої світової війни до вторгнення Росії в 2014 році.

Сюжет фільму: Історія зв’язкової УПА – Ганни Абрамчук з Волині; бійця служби безпеки УПА – Степана Петраша з Калуша та Івана Залужного, ветерана Другої світової із Запоріжжя, внука якого росіяни вбили у 2014 році, тісно переплітається із сучасною війною українського народу, проти російського агресора, повідомляє Цензор.НЕТ.

Унікальність цього фільму в тому, що його герої – живі і саме на основі їхніх розповідей писався сценарій.

«Цей фільм-історія дасть можливість майбутньому поколінню українців знати правду. Глядач зможе знайти в цьому фільмі потрібне для себе: любов, вірність, відданість країні, бої, розлуку», – зазначають автори проекту.

Перші сцени фільму було відзнято у Волинській області, урочищі Вовчак, де зародилася армія УПА. У зйомках взяло участь більше сотні людей – це професійні актори з Луцька, Києва, серед них: Назар Борушок, Олексій Паламаренко.

Наступний етап зйомок фільму незабаром відбудеться в зоні бойових дій, де буде показано сучасну війну. Потім зйомки фільму будуть у Києві і знову ж на Волині.

Leave a Comment