Важливо Волинь Новини

Депутати Луцькради поділили землю Центрального ринку забувши про людей

Земельну ділянку, яка є під ринком «Центральний» у Луцьку депутати розділили на чотири частини.

Про це йшлося 2 липня під час засідання позачергової 85 сесії Луцької міської ради.

Депутати розглянули проєкт рішення Про поділ земельної ділянки комунальної власності на вулиці Глушець, 1.

Як поінформував начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала, ділянки поділили таким чином, аби все майно на земельній ділянці належало одному власнику.

Отож, ділянку на вулиці Глушець, 1, загальною площею 2,2125 га запропоновано розділити на чотири частини:

– земельна ділянка №1 – 0,5040 га,

– земельна ділянка №2 – 0,1996 га,

– земельна ділянка №3 – 0,0449 га,

– земельна ділянка №4 – 1,4640 га.

Депутат, радник в. о. міського голови Ігор Поліщук розповів, що вже в другій половині липня готуються результати архітетектурного конкурсу. З його слів стає зрозуміло, що місця підприємцям в цьому “ансамблі” – немає. При цьому Поліщук вже більше тижня “ховається” та не бажає коментувати чи вибачатись, як це прийнято в європейських країнах, за свої висловлювання про “тітушок” в адресу ветеранів АТО.

Також радник в.о. міського голови сказав, що «ми звільняємо площу перед замком від іржавих контейнерів». Цим самим пан Поліщук прирівняв людей, підприємців ринку до ржавих контейнерів, яких варто прибрати і вони заважають йому щось робити, що саме, до речі, досі невідомо.

Більшістю голосів депутати Луцькради погодили технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності на вулиці Глушець, 1, площею 2,2125 га, для обслуговування ринку «Центральний».

Gepostet von Європейський Центральний Ринок am Donnerstag, 2. Juli 2020

Підприємці в свою чергу повідомили, що готуються подавати до суду. Якщо буде така необхідність, то дійдуть навіть до Європейського суду з справ людини.

Gepostet von Європейський Центральний Ринок am Donnerstag, 2. Juli 2020

Leave a Comment