Волинь Новини

У трьох волинян вилучили арбалет, наркотики та боєприпаси. (ФОТО)

У Турійському та Ковельському районах працівники управління протидії наркозлочинності та КОРДівці провели обшуки у помешканнях продавця наркотиків та його постачальників. Трьох осіб затримали.

Про це повідомляє Суспільне.Волинь з посиланням на сайт Нацполіції Волині.

У будинку 31-річного чоловіка жителя Турійського району виявили запаси наркотичних речовин, прилади для їх вживання, десятки кущів конопель та арбалет.

Упродовж двох місяців правоохоронці зафіксували кілька фактів збуту наркотичних речовин. Нині звітують: в ході оперативно-розшукових заходів викрили постачальників наркозбувача. Ними виявилися 29-річний ковельчанин та 40-річний житель Турійського району.

У чоловіків під час санкціонованих обшуків  виявили та вилучили значну кількість білої порошкоподібної речовини та речовини PVP “Альфа” та декілька пристроїв для куріння наркотичних речовин, а також 13 боєприпасів.

За виготовлення, придбання, зберігання та збут наркотичних засобів чоловікам загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі. Все вилучене правоохоронці направили на експертизу. Триває слідство.

У трьох волинян вилучили арбалет, наркотики та боєприпаси

У трьох волинян вилучили арбалет, наркотики та боєприпаси

У трьох волинян вилучили арбалет, наркотики та боєприпаси

Leave a Comment