Новини

“МВС і СБУ тобі не допоможе”: далекобійник яскраво розніс Зеленського, який назвав його “засранцем”

Водій звернувся до президента Володимира Зеленського, який обізвав далекобійників “засранцями”.

Як повідомляє Politeka.net, Сергій Кирсун опублікував своє відеозвернення до глави держави у Facebook (щоб подивитися – скрольте вниз).

“Чуєш, Володя, нехороша ти людина. Ти називаєш людей, далекобійників, засранцями. Це тих, хто ціле літо у полях мокрі, спітнілі, можливо засранці, завдяки таким, як ти і твоїй команді. Ми цілий день стоїмо в полі на завантаженні або складах, чекаємо, поки гроші перерахують. Або ж стоїмо на тепловому режимі, всю ніч пиляємо, а потім ще 11-13 кілометрів у черзі стоїмо… приїдь на той “Південний” – всі на узбіччях стоять з аварійкою”, – поділився він.

владимир зеленский

Водій також обурився, що взимку погано посипають дороги від час ожеледиці. “У цьому році вам поперло, хороша зима”, – зазначив він.

Далекобійник також ображений, що Володимир Зеленський обізвав його разом з колегами на всю країну:

“Це ти тих людей називаєш засранцями, які платять податок, дають роботу заправкам, масла, ремонтники, резина, запчастини. Так от, Вова, думаю, твої діти були дуже задоволені, що їх тато “засранець”. Як тепер дітям пояснити?”.

Сергій звернув увагу, що представники влади не бажають зустрічатися з водіями, коли ті намагаються розповісти про свої проблеми. Замість цього команда Зеленського тільки ускладнює ситуацію на дорогах.

Звернення до президента від дальнєбоя

Gepostet von Сергій Кірсун am Dienstag, 23. Juni 2020

Leave a Comment