Новини

Пекельна блискавка спопелила будинок і прошила наскрізь матір 9-ти дітей

У Житомирській області блискавка під час грози пронизала мати 9 дітей, але жінці вдалося вижити. 

Про це пише Znaj.ua.

Так, стало відомо, що в Житомирській області блискавка влучила в будинок і спалила його. У цей момент у помешканні знаходилася мати і її дев’ять дітей. На щастя, обійшлося без жертв.

Мама крихіток  на момент НП як раз перебувала в будинку і тримався за дверну ручку. В одну секунду вдарила блискавка, і струм пройшов через все тіло жінки. Але жінці вдалося вижити завдяки тому, що на ній були гумові тапочки.

“Мене врятували лише капці. Вона мене пронизала, досі пальці болять. Чесно, ще не вірю, що таке відбулося”, – поділилася Кільницька.

За її словами, кімнати миттєво наповнилися димом, а вона з дітьми вибігла на вулицю.

“Я встигла лише схопити документи й дітей повитягувати. Почала кричати: “Виходимо з дому, ми, напевно, горимо”, – додала вона.

Односельці намагалися самотужки загасити вогонь до прибуття пожежників. Рятувальникам знадобилося три години, щоб повністю впоратися з полум’ям.

“Дерев’яна будівля. Коли громовиця вдаряє в таку, неможливо практично загасити, поки не вигорає все, дуже великий розряд йде енергії”, – пояснив командир відділення Романівської державної пожежної частини Олександр Коцюбко.

За словами сільського голови, згорілу оселю відремонтувати неможливо, а в селі продаються лише два будинки. Грошей на купівлю в сільраді немає, тому їх почали збирати серед людей.

Leave a Comment