Новини

На місцевих виборах “Слуга Народу” продовжить своє політичне цунамі, – голова фракції Арахамія

Кандидати на посади міських голів не потребують партійної підтримки.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це глава фракції “Слуга народу” Давид Арахамія в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна”.

“Ми сповідуємо такий комбінований підхід: на виборах до місцевих рад люди йдуть від партій, а мери повинні мати можливість йти на вибори самовисуванцями”, – сказав Арахамія.

Він підкреслив, що право балотуватися на виборах повинен мати кожен громадянин України.

“Партія називається “Слуга Народу” і ми не можемо будувати ніяких бар’єрів. Ми хотіли б, щоб будь-який представник народу міг абсолютно безбар’єрно брати участь в місцевих виборах … І щодо мерів – та ж сама ситуація”, – зазначив Арахамія.

За словами голови фракції, необхідне перезавантаження політичної системи і в цьому важливу роль повинні зіграти місцеві вибори.

“Ми хочемо на місцевих виборах продовжити наше політичне цунамі … Ми повинні перезавантажити політичну систему. Будуть від цього побічні ефекти? Звичайно ж будуть. Але це потрібно зробити”, – підкреслив Арахамія.

Нагадаємо, під час онлайн-конференції, організованої аналітичним центром “Атлантична рада”, глава Офісу Президента Володимира Зеленського Андрій Єрмак заявив, що сподівається, що заплановані на 25 жовтня місцеві вибори пройдуть на всій території України, включаючи непідконтрольну на даний момент уряду частина Донбасу.

Leave a Comment