Волинь Новини

У місті на Волині підтвердили новий випадок COVID-19

Як стало відомо, станом на 10:00 20-го травня у Нововолинську зареєстровано 66 випадків захворювань на COVID-19, які підтверджені лабораторно. Тридцять шість людей одужали. П’ять випадків летальні.

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР підтверджено один випадок коронавірусної хвороби, – повідомляють на сайті Нововолинської міської ради.

Також підтверджено один випадок коронавірусу в іногороднього хворого з Локачинського р-ну, який лікувався в інфекційному відділенні з підозрою.

На даний час у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікуються 20 громадян, хворих на коронавірус, з них 9 – жителі  міста, 11 – іногородні: м. Володимир-Волинський –  3, Володимир-Волинський  р-н – 1, Локачинський р-н – 3, Іваничівський район – 3, Горохівський район – 1.

В інфекційному відділенні перебуває 18 пацієнтів: 8 жителів  міста та 10 іногородніх, в реанімаційному – один житель міста та один пацієнт з Іваничівського району.

Двоє нововолинців лікуються в обласній лікарні, ще 14 отримують лікування амбулаторно.

За останню добу в інфекційне відділення Нововолинської ЦМЛ поступило 2 іногородніх хворих з підозрою на коронавірус (1– Володимир-Волинський  район  і 1– Іваничівський район).

Всього з підозрою в інфекційному відділенні лікується 9 хворих, з них 5 – жителі міста, 3 – іногородні (Володимир-Волинський район –2, Іваничівський район-1), без реєстрації-1.

До слова, всього у Нововолинську взято 653 забори матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР, в тому числі за останню добу –14. Усього зроблено 164 швидкі тести.

Нагадаємо, станом на ранок 20-го травня на Волині зафіксували 676 захворювань на коронавірус: за добу виявили 41 новий випадок, померли – 4 особи.

Leave a Comment