Волинь Новини

Композитор із Волині написав пісню, яку присвятив медикам ВІДЕО

Волинський композитор-виконавець Сергій Скулинець презентував у соцмережах нову пісню під назвою “Лікарям”. Її музикант заспівав у себе вдома.

Сергій Скулинець розповідає, що у ній дякує та висловлює повагу і підтримку медикам, які лікують хворих на коронавірус, інформує Суспільне.

“Я зателефонував прекрасній поетесі Мілі Кирилюк й кажу, що треба записати гарні слова, такі як подяка, можливо, навіть, така молитва за лікарів, посвята їм, які рятують зараз світ. І за годинки 3-4 Міла присилає мені текст, я сідаю та кладу музику на слова і виходить ось така пісня”, – розповів Сергій Скулинець.

Пісня розпочинається зі слів: “Вам, наші янголи в білих халатах присвячуємо від душі слова…”

“Я звернувся до свого аранжувальника Олександра Кузьмича й кажу йому: “Саша, потрібна пісня, люди хочуть пісню чути, ти можеш зробити благодійно, без коштів аранжування?”. Він сказав, що звісно може й завтра-післязавтра вже буде готова пісня MP3″, – каже композитор.

Композитор розповідає, аби допомогти медикам – треба залишатися вдома, чого, каже, й дотримується із сім’єю з 16 березня. Сергій говорить, що цей період легше пережити, коли мислити позитивно.

“Для кожного митця, людини, яка звикла до руху, бо рух – це життя. Я не люблю сидіти вдома, 2-3 дні максимум. Але така ситуація, щось знаходимо, робимо. От в мене в дома стоять і барабани, гітара, підключена апаратура, мікрофони й ми займаємося музикою сім’єю, співаємо. Можливо, й сусідам трішки не комфортно, але ми стараємося нести позитив!”, – додав музикант.

Leave a Comment