Важливо Волинь Новини

“Базарники-мільйонери” або захмарні прибутки підприємців Центрального ринку у Луцьку

Григорій Пустовіт, секретар Луцької міської ради, висловив власну думку щодо небажання підприємців Центрального ринку переїздити на Новий ринок. Мовляв, місце – центрове, прибуткове, а на новому вони отримуватимуть вдвічі менше.

«Я розумію, що кожного місяця були величезні прибутки, які не снилися навіть працівниками міської ради чи простим нашим громадянам. Я розумію, що це великі прибутки, це центрове місце. Розумію, що доведеться в два рази менші прибутки отримувати на Новому ринку, особливо на початку. Але люди поїдуть туди, якщо ви будете достойні того, щоб вони туди поїхали. Якщо ви туди переїдете, то ваш покупець поїде за вами».

Також Григорій Пустовіт запевнив, що через небажання підприємців переїжджати на Центральний ринок, вони втрачають своїх покупців. Мовляв, всі вони пішли купувати товари на Варшавському, Північному та інших ринках міста.

«І ви його звідти вже не заберете. І ви його на ваш ринок не перетягнете. Не вірите мені, поговоріть з економістами, фахівцями – менеджерами торгівлі. Тоді вам скажуть, що ви втрачаєте свого покупця, займаючи глуху оборону, перешкоджаючи рішенню міської ради. Поліція сьогодні порушила масу кримінальних справ по перешкоджанню діяльності органам місцевого самоврядування, муніципальної варти. Сьогодні порушена справа, а завтра прийдеться відповідати. За що відповідати? За те, що вам кажуть переїхати на нове місце, а ви хочете тут торгувати. Але тут торгівлі не буде».

Leave a Comment