Важливо Волинь Новини

Пустовіт заявив, що Центральний ринок у Луцьку зносили самі підприємці, замаскувавшись у спортивні костюми

Сьогодні на оперативній нараді у Луцькій міській раді секретар Григорій Пустовіт заявив, що працівники Центрального ринку – це і є ті самі тітушки, які брали участь у знесенні контейнерів на Центральному ринку.

«Коли нам розказують, які невинні підприємці, – чомусь не звернули увагу на те, що багато молодих людей в спортивних костюмах виявились працівниками ринку. Це не тітушки, а працівники ринку».

Він закликав поліцію співпрацювати з міською радою та департаментом муніципальної варти, а не дотримуватися якихось подвійних стандартів. Він нагадав ситуацію, коли перед входом до Управління Національної поліції у Волинській області невідомі організували торгівлю. Тоді, за словами Пустовіта, міська рада оперативно зробила усе, аби припинити цю незаконну діяльність.

«Я хочу нагадати працівникам поліції: не повинно бути подвійних стандартів. Коли приїхав табір торгівельний і став коло Управління поліції – в один день прийшло до нас звернення, ми провели позачерговий виконком, прийняли рішення вивести їх звідти. І ми дружно з поліцією вивезли їх. Тобто коло поліції не може бути торгівлі, коло замку Любарта може бути. Якось це неправильно. Я вірю в поліцію, сподіваюся на їхню підтримку».

Leave a Comment