Важливо Новини

Чи повинен Євген Брагар скласти депутатські повноваження?

Нещадовня пропозиція нардепа від партії “Слуга народу” Євгена Брагара сколихнула всю Україну. Обранець народу у прямому ефірі запропонував пенсіонерці продати свого пса, аби оплатити рахунок за газ, коли бабуся запитала як із пенсією розміром у дві тисячі гривень оплатити 2600 “комуналки”. За кілька днів в Інтернеті розповсюдились сотні статей та сюжетів та цю тему, де обуренню людей не було меж. Знайшлося і багато дотепників, які “створили” багато “вірусних” картиток із жартами на цю тему (так званих мемів).

Але попри вибачення за сказане на телебаченні, багато українців налаштовані агресивно проти Євгена Брагара.

Світлина від Dmitriy Marzoni.

Тепер обурені люди всерйоз наполягають на тому, аби змусити горе-нардепа скласти повноваження за свої безглузді слова. У мережі Фейсбук навіть з’явилось опитування на цю тему, автором кого став адвокат Dmitriy Marzoni.

Друзі, а якщо серйозно, Ваша думка?

Gepostet von Dmitriy Marzoni am Sonntag, 2. Februar 2020

Люди майже одностайно погодились з тим, що нардеп повинен піти Верховної ради з ганьбою і більше не займатись політикою.

“Так! Бо це створіння прийшло не народу служити а своїй користі”, – обурються коментатори.

Дехто із користувачів пропонуює нардепу замість того, щоб скласти повноваження, купити у пенсіонерки собаку за ціною комуналки, а краще – відкрити притулок для тварин.

Прозвучала навіть пропозиція створити петицію до Президента, аби депутата звільнили.

Хоча серед коментаторій є й ті, хто підтримують нардепа, мовляв один раз помилився і вибачився, головне, аби більше такого не допускав.

Не бачу причин для звільнення цього депутата… Дубінський і іще парочка таких же самих, які не можуть пояснити свої доходи – таких притягувати потрібно до кримінальної відповідальності, а цей просто ляпнув не подумавши”, – коментує Олег Олегов.

Інші ж користувачі пропонують Євгена Брагара відправити попрацювати у будинок престарілих для “виправлення”.

Leave a Comment