Важливо Волинь Новини

Волинянин намагався зарізати 52-річну односельчанку, жінка у важкому стані

У Ковельському районі поліція затримала чоловіка за підозрою в нанесені місцевій жительці тяжких тілесних ушкоджень, – повідомляє волинська пресслужба нацполіції.

Відомо, що 41-річний чоловік, мешканець селі Кругель Ковельського району під час конфлікту з 52-річною односельчанкою ледь не вбив жінку, вдаривши її ножем. Співробітники поліції встановили, що подія трапилась за місцем проживання потерпілої.

Потерпілу госпіталізували в хірургічне відділення Ковельської лікарні. Журналістам видання Волинь infa розповіли у якому стані зараз знаходиться жінка.

“Пацієнтка потрапила до нас вночі у важкому стані, на сьогодні її стан стабільно важкий. Жінку прооперували, внаслідок порізу були пошкоджені внутрішні органи. Зараз пацієнтка при свідомості, її стан відповідає післяопераційному. У лікарні вона ще мусить побути мінімум 10 днів, а далі будемо дивитись на те, як буде поводитись її організм. Також у пацієнтки взяли кров на аналіз на вміст алкоголю”, – розповіла заступник головного лікаря з медичної частини Ковельської МТМО Людмила Івахнюк.

Зловмисника затримали та повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років. Триває слідство, вирішується питання щодо обрання підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Leave a Comment