Важливо Волинь Новини

Волинян благають про допомогу: 8-класниця потребує термінової операції

У восьмикласниці із села Древині Іваничівського району Ольги Тарасюк діагностували захворювання серця. Їй  життєво необхідно зробити термінову операцію, проте батьки не в стані оплатити лікування доньки самостійно і потребують фінансової допомоги.

Про це повідомили на сторінці «Будинок культури с. Древині» у фейсбук.

Gepostet von Игорь Гавриленко am Samstag, 4. Januar 2020

Ольга учениця 8-го класу Іваничівського ліцею №2 імені Юрія Лелюкова. Вона добра, сонячна та завжди усміхнена дівчинка. Вартість операції не підйомна для сім’ї дівчинки.

“У Ольги Тарасюк, нашої артистки виявили захворювання серця. Операцію потрібно робити терміново в лютому 2020 року.
Тому ми просимо всіх небайдужих людей долучитися до збору коштів на лікування, аби дівчинка змогла видужати, встати на ноги і насолоджуватися дитинством.
Хтось гривнею, хтось щирою молитвою – Бог почує нас і побачить наші старання, допоможемо Олі та її родині перемогти цю страшну біду”, – йдеться у дописі.

Світлина від Игоря Гавриленка.

Оля – учениця 8-го класу Іваничівського ліцею №2 імені Юрія Лелюкова, тож її земляки благають допомогти дівчинці повернутися до навчання та повноцінного життя.

“Хтось гривнею, хтось щирою молитвою – Бог почує нас і побачить наші старання, допоможемо Олі та її родині перемогти цю страшну біду.”

Усіх, хто може долучитися фінансово, просять переказати кошти на карту ПриватБанку: 4149 4991 3275 6071 Тарасюк Т.Р.

Leave a Comment