Важливо Волинь Новини

Нічого святого: у Луцьку шахрай просив милостиню під виглядом АТОвця

У Луцьку чоловік, прикинувшись ветераном АТО, просив милостиню у перехожих. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала психолог Олена Звєрєва.

Афериста звуть Валентин Чепенюк і він проживає у селі Замшани, Ратнівського району. Чоловік видавав себе за бійця 93 ОМБР.

Сьогодні ГШР викликали допомогти бійцеві АТО, котрий просив милостиню в центрі міста Луцьк, ним виявився аферист Чепенюк…

Gepostet von Олена Звєрєва am Mittwoch, 15. Januar 2020

“Ніколи не подавайте отаким прохачам – тим, що бігають зі скриньками, просять “на операцію”. В основному – то не волонтери, а шахраї. Як людина, що працювала в організації благодійній майже 20 років, можу сказати, що ні на яку операцію таким чином зібрати неможливо. Хочете допомогти – робіть це через фонди, людей, які знаєте особисто або адресно з рук в руки, проглянувши перед тим документи, виписки з медзакладів”, – радить користувачка Алла Торунова.

Будьте уважні, перевіряйте інформацію про людей, які просять допомоги та бережіть себе від обману, адже через таких “прохачів” люди, які реально потребують допомоги, не можуть її отримати.

Leave a Comment