Волинь Новини

Урочисто відкрили оновлений клуб-студію села Городок, що у Маневицькому районі

У селі Городок Прилісненської ОТГ відкрили оновлений будинок культури. Ремонтні роботи проводилися за кошти державної субвенції та місцевого бюджету. Урочисте перерізання стрічки відбулося 12 грудня 2020 року за участі заступниці голови облдержадміністрації Світлани Мишковець.

Загальна кошторисна вартість капітального ремонту приміщення будинку культури села Городок становить 1 475 681 грн. З них близько 400 000 грн. – це кошти місцевого бюджету та 1 082 122 грн. – субвенція з Державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження.

Вітаючи мешканців об’єднаної територіальної громади із таким чудовим святом, Світлана Мишковець наголосила на важливості відкритті об’єктів соціально-культурної сфери.

«Сьогодні справжнє свято для мешканців громади. Оновлення клубу-студії відкриває можливості для розвитку культури у вашій місцевості», – зазначила Світлана Євтихіївна. «Вітаю вас із новорічними та різдвяними святами. Щиро сподіваюся, що у цьому оновленому приміщенні лунатимуть пісні та проходитиме маса культурно-розважальних заходів».

За словами голови Прилісненської ОТГ Ігоря Терещенка, місцева школа не має актової зали, тому оновлений будинок культури стане місцем творчості для школярів. У клубі-студії уже діють фольклорний, дитячий вокальний, хореографічний та режисерський гуртки.

Leave a Comment