Волинь Новини

Член Луцького виконкому розгромив систему Citi Card

Член виконкому Луцької міської ради Михайло Щур у своєму пості у мережі Facebook вщент розніс ТзОВ “СІТІ КАРД СИСТЕМ” з яким Луцька міська рада уклала договір на впровадження системи електронного розрахунку за проїзд.

Читайте також: У Луцьку транспортний колапс: натовпи на зупинках, маршрутки переповнені. ФОТО

Подаємо допис без змін:

“17 липня 2019 року Луцькою міською радою укладено договір із Товариству з обмеженою відповідальністю “СІТІ КАРД СИСТЕМ”. Відповідно до цієї угоди дане товариство мало встановити 40 терміналів для продажу електронних квитків (карточок). Однак, сьогодні у них на сайті я зустрів інформацію про 31 адресу, де розташовані термінали.

Мало того на карті, яка розміщена на тому ж таки сайті, відображається лише 30 точок розташування терміналів. Звісно, можна припустити, що за однією адресою розташовано декілька терміналів. АЛЕ! Чи можна довіряти компанії обслуговування електронних пристроїв розрахунку за проїзд, якщо вона не може належним чином розмістити інформацію про свою діяльність на своєму сайті? Але це дріб’язок, черги біля терміналів буде списано на особливість нашої ментальності (все робити в останній момент) https://citycard.net/map/

Є значно серйозніші проблеми. Зокрема, Оператор, згідно умов договору повинен був до 16 листопада 2019 року забезпечити можливість розрахунку банківськими картками (пп 7.1.1. договору № 1 від 08.08.2019 та п.1. ч.1. Додаток 1 до того ж договору № 1 від 08.08.2019). Також, судячи з умов договору мобільний додаток мав запрацювати в ті ж строки. Однак, мобільний додаток “появився” лише вчора 10 грудня, а про банківські картки “повна тиша”. Звісно, що якщо щось відбувається, то це комусь вигідно… Так ось варто вчитатись в умови договору й стає зрозуміло, що: 1. Ніяка плата за поповнення карткового рахунку Оператором не буде отримана, ніяка плата за користування мобільним додатком договором не передбачена (хоча хто на договір зважає?)“, – йдеться у дописі.

Читайте наші новини у мережі Facebook

 

Leave a Comment