Важливо Волинь Новини

У Луцьку транспортний колапс: натовпи на зупинках, маршрутки переповнені. ФОТО

З середи, 11 грудня, у Луцьку весь громадський транспорт переходить на електронну систему оплати і хоча міська влада дозволила ще тиждень оплачувати проїзд в громадському транспорті готівкою частина підприємців вже не вийшли на маршрути.

Читайте також: Епопея з е-квитками у Луцьку продовжується

Сьогодні зранку на зупинках обласного центру черги, маршрутки переповнені. Люди нарікають, що такі нововведення з боку влади не були підготовлені належним чином, а тому лучани опинилися в критичній ситуації

Вчора містяни масово кинулися купувати е-квитки, для прикладу у центрі обслуговування, що на вулиці Лесі Українки черги простягнулися навіть на вулицю.  

У Луцькій міській раді кажуть, що в усіх маршрутках та тролейбусах мають бути валідатори. З перевізниками, які відмовляться встановлювати автоматизовану систему оплати, розірвуть договори, однак як налагодять транспортне сполучення містом поки невідомо

Наразі без валідаторів маршрути№ 3, 9, 9-а, 11, 17-а, 19, 24, 25, 26, 26-а, 28, 29, 32., більша половина їх курсує з мікрорайону ДПЗ, тож вже незабаром цей мікрорайон може опинитися в транспортній блокаді.

Автор фото:Суспільне. Волинь

Автор фото:Суспільне. Волинь

Автор фото:Суспільне. Волинь

Автор фото:Суспільне. Волинь

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment