Без категорії Волинь Новини

Гурт «AKOLADA» презентував пісню про Луцьк

Днями у Луцьку відбулася презентація відеороботи гурту «AKOLADA» на пісню «Місто моє Луцьк», слова та музику до якої написала керівниця колективу Вікторія Гурська.

За словами очільниці гурту «AKOLADA» вперше виступив під назвою 4 січня 2014 року. В кінці минулого року колектив відсвяткував своє п’ятиріччя. У Палаці культури відбувся великий сольний концерт.

Вікторія Гурська пояснила, що «AKOLADA» у перекладі із французької мови означає «обійми», або «обіймИ», «об’єднання».

«Ми об’єдналися задля спільної мети. За весь час роботи колективу склад трішки змінювався. Хтось йшов у декрет, хтось повертався. Зараз у нас, умовно кажучи, «практикуючий» склад. Виступаємо п’ятеро. І чекаємо поки ще одна дівчинка повернеться із-за кордону. А ще одненька в декреті. Проте теж трішки підключається до роботи»,  – розповіла Вікторія Гурська.

За словами співачки, відео до пісні «Місто моє Луцьк», знімали реалістично – «аля Instagram». Автором слів і музики до пісні є Вікторія Гурська, а оранджування до пісні робив її брат. Це не їхня тандемна робота.

Вікторія Гурська розповіла і про те, як вплинув карантин на творчість «AKOLADA».

«Зараз є можливість працювати за допомогою різних програм. Ми брали участь у челенджі, де передавали наш символічний атрибут за нашого сценічного костюму. В нас були деякі пісні в записі, тому деякі відео створили. Зараз зустрічаємося двічі на тиждень. Також ми знімаємо відео на вулиці. Вони більш реалістичні. Де показуємо наше життя, наше місто», – зазначила керівниця колективу.

ВІДЕО на пісню “Моє місто Луцьк” можна переглянути ТУТ

 

 

Leave a Comment