Важливо Волинь Інтерв’ю Новини

«Планую підкорити світ і планету Венеру, після Марсу», – фронтмен гурту «ТНМК» Олег «Фагот» Михайлюта

«ТНМК» – це гурт, який поєднує на сцені силу голосу та сенс буття.  Вони є справжніми у своїх почуттях і емоціях , адже не можуть терпіти фальші.  Солісти гурту «ТНМК» поділилися з журналістами  «Волиньіnfa» власними  переживаннями та подальшими планами на майбутнє.


У  своєму театральному дійстві ви відтворюєте українські традиції з елементами містики. Чи дотримуєтеся цих звичаїв у повсякденному житті?  Чи вірите у містичну силу?

Іноді – так. Часом трапляються речі, які ти не можеш пояснити за виключенням якогось містичного прояву.  До прикладу, я захотів грати чорта у вертепі, адже необхідно спробувати всі свої іпостасі, тому що у нас є все, і Бог – і протилежне. – зазначає соліст гурт «ТНМК» – «Фагот».

Я колись був 2-3 роки редактором « Голоси нєвєдомиє» в «Тєлєнєдєлі» . Брав  усілякі інтерв’ю у відьом, писав гороскопи і таке інше, тому,  як я можу в це вірити – додає учасник гурту «ТНМК» – «Фоззі»  . Якщо ти про це пишеш – ти в це вірити не можеш.

Нині ви гастролюєте по Україні,  чи маєте час в різдвяні свята побути з близькими?

Цього року Різдво зустрічав у потязі. Новий Рік відзначив у пробці, дорогою на сцену з рідними. Я радію, що був в той момент з родиною. Можливо наступного року буде по – іншому. – ділиться артист Олександр  «Фоззі»  Сидоренко.

Понад 30 років існує гурт «ТНМК». Як змінювалося  життя гурту впродовж цих років?

Воно неслось тоді – несеться і зараз, ніби, як по спіралі. Щось придумаємо, щось вигадуємо нове. Що могло змінитися… хіба що роги виросли – сміється фронтмен гурту «ТНМК» – «Фагот».

Яким чином зявився задум створити подібну інтермедію у стилі «Вертеп», яка не була притаманна гурту «ТНМК» раніше?

Чесно кажучи, ця ідея матеріалізувалася з ефіру. Ми їздили дивитися різноманітні різдвяні вертепи по Західній Україні, і в якийсь момент виникло подібне в голові зробити свій власний вертеп, оскільки були вражені цим дійством. Окрім того, товариш наш возив до своєї бабусі в село Перенівка, де ми бачили ці минувші традиції. Пригадую, як «Фоззі» водив нас «по хатах» щедрувати та колядувати, коли ми були на відпочинку в Карпатах.  Тому не дивно, що ця ідея у нас реалізувалась. – розповідає  Олег «Фагот» Михайлюта.

Ви еталони справжньої мужності. Але в кожного чоловіка є певна слабина. Яка ваша слабкість? Перед чим не зможете встояти?

У Фагота – футбол – сміється  колега  «Фоззі».

Як і в кожного чоловіка,  слабкість це – діти та жінки – ділиться «Фагот».

Чи любите Ви експериментувати?

Ми постійно експериментуємо. В кожного роль така зазвичай. В барабанщика троє синів, але вони вчора вперше побачили,як він вчора вийшов на сцені у ролі царя. – додає Олександр  «Фоззі»  Сидоренко.

Ви боїтеся критику?

Якщо вона конструктивна – тоді це навіть цікаво. Якщо вона професійна, тоді чому її боятися. – розповідає лідер гурту «ТНМК» – Фагот

Поділіться планами на майбутнє?

Планую підкорити світ і планету Венеру, після Марсу. – наголошує з усмішкою Олег  «Фагот» Михайлюта.

Побажання читачам « Волиньіnfa»

Кохайтеся, бо ми того варті! – зичить  волинянам соліст гурту  «Фагот».

До слова, під час концерту «Фоззі» зізнався глядачам, що перший гонорар у розмірі 100 доларів гурт Танок на майдані Конго отримав саме у місті Луцьк.

Leave a Comment