Волинь Новини

Скандальному клубу «Техас» дозволили працювати до ранку: подробиці

Як стало відомо, бар “Стара Підкова” у Луцьку, більш знаний у народі як “Техас”, до 1 січня працюватиме до 4 години ранку.

Про це йдеться у проєкті рішення виконкому, передає ВолиньUA.

До слова, у Луцьку міську раду звернулись фізичні особи-підприємці Осійчук Наталія Павлівна та Корнієнко Анатолій Петрович щодо встановлення режиму роботи на 2021 рік для бару «Стара Підкова» на вул. Данила Галицького, 1-А та надали необхідні для цього документи.

За інформацією наданою Луцьким районним управлінням поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, Управлінням патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України та Луцьким управлінням Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області неодноразових документовано підтверджених порушень норм громадського порядку щодо дотримання тиші та санітарного законодавства щодо дотримання тиші відповідно у закладі протягом останніх трьох місяців не зафіксовано. Також незафіксовано адміністративних правопорушень та факту перебування неповнолітніх осіб з боку поліції та муніципалів.

Враховуючи це, бару “Стара Підкова” хочуть дозволити працювати з 20 год до 4 години ранку.

Leave a Comment