Волинь

На Волині поблизу супермаркету «Наш Край» чоловік затіяв бійку серед білого дня

Як стало відомо, у Локачинському районному суді розглянули матеріали, які надійшли від сектора поліцейської діяльності №1 (Локачі) про притягнення до відповідальності чоловіка, який затіяв бійку.

Про це Район.Локачі дізнався із постанови районного суду від 20 квітня.

У протоколі йшлося, що 2 березня близько 11:00 у Локачах по вулиці Луцькій біля ТК «Наш Край» внаслідок конфлікту з іншим громадянином який виник раптово, затіяв бійку, при цьому виражався нецензурною лайкою в його адресу в присутності сторонніх громадян, чим порушив громадський порядок та спокій громадян.

В судовому засіданні пояснив, що шкодує про те, що у нього виникла неприємна ситуація і він не уникнув її. При цьому, зазначає, що нецензурною лайкою його не ображав, бійки не вчиняв. Потерпілий, в той день ходив за ним і в магазині, і біля магазину, був одягнений в камуфляжну форму і мав при собі ніж, він відчув страх, що той може його пограбувати чи вдарити. До того ж такі дії потерпілого стосовно нього мають місце не перший раз.

А тому, коли він підійшов до його автомобіля, він спитав його чого він хоче, а коли почув у відповідь «я тебе розмажу», вийшов з автомобіля і між ними відбувся конфлікт.

Потерпілий пояснив, що чекав товариша, оскільки мав поїхати з ним до Луцька. Біля магазину побачив молоду особу, який почав питати його чому він на нього дивиться і чому сміється. Він у відповідь лише запитав чого від нього хоче. Тоді підсудний вийшов з машини та безпричинно ударив в ділянку голови та погрожував, що може розмазати його, бо він боксер. Вказана подія підтверджується наявним у справі відеозаписом, який жодними доказами не спростовано. Пояснення підсудного про те, що це він його переслідував розцінює як намагання останнього уникнути відповідальності.

До слова, у суді визнали винним підсудного у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 173 КУпАП, застосувавши адміністративне стягнення у вигляді штрафу, що становить 51 гривню. Також він сплатить 454 гривні судового збору.

Leave a Comment