Волинь Новини

«Досить спекулювати», – на Волині мер перевірив морг, поблизу якого тіло померлої від COVID-19 жінки пролежало на морозі

Як стало відомо, Ківерцівський міський голова Олександр Ковальчук оглянув приміщення моргу, де раніше діяв магазин ритуальної атрибутики.

Про це він повідомив на особистій сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, що нещодавно у Ківерцях розгорівся скандал: тіло померлої від COVID-19 жінки пролежало на морозі годину, бо суборендарка приміщення Ніна Павлішина зачинила морг на ключ. Також вона організувала там магазин і продавала ритуальну атрибутику.

«Шановні жителі Ківерцівської громади, досить спекулювати на темі про наявність магазину ритуальної атрибутики в приміщенні моргу, що знаходиться на території лікарні. Сьогодні я особисто здійснив виїзд і провів огляд, разом із відео фіксацією, приміщення моргу. Кімната, яка раніше знаходилась в суборенді підприємиці Ніни Павлішиної, станом на сьогодні є звільненою від предметів ритуальної атрибутики. Жодної реклами чи оголошення про надання ритуальних послуг на будівлях, що знаходяться на території лікарні немає! Морг – це спеціально обладнане приміщення для збереження, впізнання, розтину та видачі трупів для поховання, тож з етичних міркувань не може використовуватись в цілях ведення бізнесу жодним з підприємців. Відео додається», – йдеться у дописі міського голови Ківерців Олександра Ковальчука.

Leave a Comment