Волинь Новини

На Волині підприємці принесли траурні квіти до міськради. ВІДЕО.

Як стало відомо, у Ковелі продовжують мітингувати підприємці проти заборони працювати у «червоній» епідемічній зоні.

Це вже четвертий день протестів, який розпочався 3 листопада. Нагадаємо,у Ковелі комісія ТЕБ та НС розглянула вимоги підприємців про дозвіл працювати в умовах «червоної» зони. Це питання також 5 листопада мала розглянути позачергова сесія міської ради, яка була скликана з ініціативи діючих депутатів. Втім, для її проведення не вистачило кворуму.

6 листопада підприємці продовжили протестувати біля Ковельської міської ради. У цей день вони принесли плакати «Дотримуйтеся Конституції», «З COVIDом потрібно навчитись жити за правилами», «Я хочу працювати в Україні, а не в Польщі!». Про це також повідомили небайдужі у соцмережі Instagram, надавши відповідний відеоматеріал.

 

Мітингувальники також поклали на сходи міськради траурні квіти із записками «Ви вбиваєте малий бізнес!», «Людина має право жити, а не виживати!».

Із мітингувальниками також стоїть депутат Сергій Кошарук.

«Читаю повідомлення: «З 9 листопада Слов’янськ віднесено до червоної карантинної зони! Ситуація під контролем. Життя міста не зупиняється. Ніякі додаткові заходи поки не вводитимуться. Головне – дотримуватись елементарних норм безпеки та гігієни. Захисна маска, чисті руки та соціальна дистанція допомагають уникнути зараження. Бережіть себе та своїх рідних». Ковель – це інша Україна, ніж Слов’янськ?», – написав Сергій Кошарук на своїй сторінці у Facebook.

Leave a Comment