Волинь Новини

У місті на Волині бійцівський пес напав на дитину

Як відомо, часто волиняни зустрічаються з випадками, коли їх, або їхніх родичів, кусає собака. При чому напади відбуваються не тільки з боку бездомних собак, але і домашніх.

Зокрема, нещодавно у місті Нововолинськ стався прикрий інцидент, де важливу роль у цьому відіграв саме домашній пес.

Про це повідомила місцева жителька Валерія Самарец у соцмережі Instagram.

“Хочу попередити мешканців міста! На 6 мікрорайоні, біля червоної церкви, на мого сина – підлітка напала собака: порада стаф чи пітбуль.
Син вийшов з маршрутки і пішов додому через двір червоної церкви. Там і напав на нього цей пес. Собака була темного кольору і на ній був вдягнений металевий ошийник.

Сину пощастило, він відбився. Залишилися синці і відірваний шматок куртки. До чого я веду: господар собаки був поблизу 100%. Або господар сам натравив свого пса, або не знав, як зреагувати. Але він так і не вийшов з темряви. Будьте обережні, в обох випадках це дуже важливо. Моєму синові пощастило, а могло статися гірше”,- йдеться у дописі.

 

Нагадаємо, що собака, як і автівка прирівнюється до джерела підвищеної небезпеки. Відповідно, кожен власник домашньої тварини несе обов’язок  та відповідальність за скоєний вчинок свого чотирилапого. Тим паче, бійцівська порада входить до переліку небезпечних собак, яких необхідно вигулювати в спеціально відведених місцях і лишень у повідку і наморднику.

Leave a Comment