Волинь Новини

На Волині відсторонили від посади міського голову. ФОТО.

Як стало відомо, слідчий суддя Луцького міськрайонногосуду Волинської області Калькова О.А., розглянувши клопотання старшого слідчого СУ ГУНП у Волинській області Данильчук Т. В. про відсторонення від посади підозрюваного Міського голову Каменя-Каширського до 1 грудня 2020 року.

Відповідне рішення прийняв днями Луцький міськрайонний суд, – пише ВолиньPost.

Нагадаємо, 24 вересня цього року міського голову Каменя-Каширського, місцевого депутата та провідного спеціаліста земельного відділу Камінь-Каширської міської ради викрили під час одержання ними неправомірної вигоди в сумі 4000 доларів США від забудовника.

За хабар вони мали сприяти у виділенні земельної ділянки для будівництва багатоквартирного будинку та авто мийки. 26 вересня у Луцькому міськрайонному суді кожному з підозрюваних обирали міру запобіжного заходу, утім жодного не взяли під варту.

У всіх трьох випадках суд, зважаючи на позитивну характеристику підозрюваних та їхні проблеми зі здоров’ям, обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із забороною цілодобово залишати місце проживання за строком на 2 місяці, тобто до 26 листопада 2020 року включно.

До слова, окрім нього, від посади відсторонили і провідного спеціаліста земельного відділу Камінь-Каширської міської ради.

Leave a Comment