Волинь Новини

“Мене чекає ще одна складна процедура, від якої залежить моє подальше життя”: у Луцьку продовжують збирати гроші для онкохворого Дарія Зажицького

Дарій Зажицький – лучанин, який бореться за своє життя. Вочевидь, чимало хто не знає його історії. Утім, одного дня, він дізнався про свій діагноз – рак. Незважаючи на біль, Дарій  веселий юнак, який має привітне обличчя, що випромінюває оптимізм, щирість, відкритість, така дивовижну чоловічу та непідвладну стійкість духу. Журналістам Волиньinfa Дарій розповів, що вважає рак не вироком, а лише діагнозом.

Проте, підступна недуга не припиняє залишати молодий організм юнака. Отож, Дарій потребує дороговартісного лікування. Про це хлопець повідомив у власній сторінці в cоцмережі Instagram.

“Здавалось, що ось – ось все закінчиться і я буду вже нарешті здоровим. Але не все завжди складається так, як нам би хотілось. Все здавалось добре, але десь всередині у мене було погане передчуття.
Я говорив Олі, що усе не так просто, на душі було неспокійно…
Контрольне МРТ після важких хімій – і я в ремісії.
Радісних почуттів я не відчув. … Бо знав і готував себе до тих слів, яких я не хотів почути.
Мене чекає ще одна складна процедура в Києві, від якої залежить моє подальше життя. Якщо не зробити пересадку, то великий відсоток рецедиву і потім вилікуватись буде неможливо (великий % фатального випадку).
Пересадка. Коли я почув ці слова, мене кинуло в піт, для мене це був шок… Хоча, десь в глибині душі, я готував себе до цього, бо раніше мене вже попереджали про це. Потрібна пересадка кісткового мозку з високодозною хімією для того, щоб підготувати себе і зібратись зі своїми силами. І звісно, зібрати знову велику суму.
Надіюсь на Вашу підтримку і допомогу! Без Вас я не впораюсь і руки опускати я не буду, я бачу дорогу тільки вперед! Жити хочу і буду жити! Тільки повноцінним життям, без щоденних здачі аналізів. Постійно чую від людей, що я добре виглядаю і зовсім не схожий на хворого, але ніхто не знає, що робиться в мене всередині, і який я маю емоційний стан. Морально і фізично це дуже важко… Утім, я завжди закликав і буду закликати, що рак – це не вирок! Жити потрібно вже і зараз” – йдеться у дописі.

Усі, хто має змогу та бажання долучитися до одужання Дарія, можуть допомогти фінансово, переказавши кошти за реквізитами:

4149 4993 4412 6287 Зажицький Дарій Русланович

5375414102545711 Моно банк

Leave a Comment