Важливо Волинь Інтерв’ю Новини

“Влада навіть не йде на діалог” – ветерани АТО про ситуацію з Центральним ринком та владою міста

Як стало відомо, сьогодні, 27 травня, мала відбутися запланована зустріч між підприємцями Центрального ринку і чиновниками Луцькради за ініціативи волинських ветеранів АТО. Така зустріч повинна була надати точки компромісу між підприємцями і місцевою владою.

Утім, запланована зустріч так і не відбулась, підприємці та ветерани прийшли на зустріч, а чиновники Луцькради демонстравно проігнорували її.

Проте, підприємці не дочекавшись представників влади самі рушили до Луцькради, де вимагали логічного пояснення та вирішення цієї ситуації.

“Влада навіть не йде на діалог, розумієте. Ось до прикладу, вчора ми їх запрошуємо  прийти на ринок та пояснити людям їхні дії. Проте, влада ігнорує подібні зустрічі, пропонуючи поспілкуватися в іншому місці, до прикладу у власному кабінеті, мабуть, через людський страх.
Вочевидь, позиція керівництва міста така: ми у вас позабираємо, комусь віддамо, до прикладу, якомусь Володареві перснів чи іншому “неукраїнцю”, якому доля міста та людей байдужа” – нарікає представник ГО “Товариство інвалідів АТО ВолиніОлексій Новицький.

“Якби зі стін Луцькміськради  хтось вийшов до народу, то можливо була б бодай якась розмова” – промовляє автовець Євген Городничук.

Ваші подальші плани у вирішенні цієї ситуації?

“Вибір невеликий. Як відомо, у цьому все таки зацікавлені підприємці, ми їх підтримуємо” – повідомляють ветерани АТО.

“Якщо народні обранці не працюють для народу, отож, створюється певний документ і відбуваються належні дії.
В людей забрали робочі місця, а це найголовніша проблема” – реагує Олексій Новицький.

“Навіть, якщо доведуть, що віднімають ринок у людей по законодавству, то хоча б не в цей час, не в період карантину. Проте, це вкотре підтверджує те, що волиняни крокують до останнього, захищаючи свої права” – зазначає  Євген Городничук.

До слова, влада навіть не надає жожного документу, який міг ознайомити жителів з майбутнім проєктом. За чутками, там прагнуть побудувати величезний чотириповерховий торговий комплекс.

“Якби підприємцям Центрального ринку запропонували  б нові місця у цій будівлі –  то це справа інша. Утім, якщо хочуть завезти “Донецьких”, які будуть збагачувати свої гаманці, то це прикро та недоцільно” – додали ветерани АТО.

 

Leave a Comment